Tre nye handler

Vi har tatt tre nye posisjoner ved å gå short Apple og Google samt lang i S&P 500 indeksen. Google er på all time high nivåer og vi tror at den er overkjøpt og kan falle tilbake. Apple har falt litt tilbake fra toppen og vi tror at den kan falle ytterligere. Da vi ikke er utelukkende negative til markedet tar vi en hedge ved å gå lang den brede S&P 500 indeksen. Indekseksponeringen er omtrent like stor som aksjeposisjonene sammenlagt. Dette er en spekulativ investering og vi vil ta stop-loss tidlig hvis markedet går imot oss.

Vi har tatt tre nye posisjoner ved å gå short Apple og Google samt lang i S&P 500 indeksen. Google er på all time high nivåer og vi tror at den er overkjøpt og kan falle tilbake. Apple har falt litt tilbake fra toppen og vi tror at den kan falle ytterligere. Da vi ikke er utelukkende negative til markedet tar vi en hedge ved å gå lang den brede S&P 500 indeksen. Indekseksponeringen er omtrent like stor som aksjeposisjonene sammenlagt. Dette er en spekulativ investering og vi vil ta stop-loss tidlig hvis markedet går imot oss.

Instrumentene vi har kjøpt er SHRTAPPLE F RBS, BEAR GOOG X3 CZ og BULL SPXF X4 CZ.

Les mer om Investor NM og Nordnetporteføljen her.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer