Test Shareville før alle andre

Nordnet har tidligere snudd opp ned på det tradisjonelle markedet for aksjemegling og reduserte prisene for aksjehandel dramatisk. Nå vil vi ta nye steg og forandre hvordan man får råd og tips når man skal plassere pengene sine. I løpet av våren lanserer vi tjenesten Shareville, og utfordrer dermed storbankenes tradisjonelle modeller for investerings-/rådgivning og anbefalinger. Du kan nå bli blant de første som får tilgang til tjenesten!

Shareville er et sosialt nettverk for sparere og investorer hvor man kan dele kunnskap, tips, råd og tanker rundt hvordan man bør plassere pengene sine. Hvorfor gjør vi dette? Jo fordi vi tror på den enorme kraften og kunnskapen som finnes blant kundene. Ved at de kan dele og komme i kontakt med hverandre tror vi at flere kan gjøre bedre og mer suksessfulle investeringer! Vi har mange dyktige sparere og investorer som kunder i dag. Mange er like flinke (om ikke flinkere) enn det rådgiveren eller megleren som møter deg i banken og- eller meglerhuset. Med Shareville vil vi utfordre de tradisjonelle rådgivningsmodellene ved å tilby en mer engasjerende, troverdig, demokratisk og ikke minst rimeligere kilde til kunnskap, tips og råd rundt pengeplasseringer.

Nysgjerrig? Lyst å vite mer? Vi åpner nå opp for beta-testing av Shareville. Vi sikter i første omgang på å få 100 beta-brukere, og det er første mann til mølla. Registrer deg via denne linken om du ønsker invitasjon til Shareville beta-testing. Når det er fult vil du stå på venteliste, og du vil få en invitasjon på mail så snart vi åpner for flere beta-testere. (Gjør oppmerksom på at en invitasjonsmailen sendes til den e-postadressen du har registrert under ‘min konto – innstillinger’ på nordnet. Har du en gammel e-postadresse der, så er det lurt å oppdatere den).

Aksjetips og fondstips – Litt mer om hvordan Shareville fungerer:

På Shareville deler du den ekte Nordnet-porteføljen din, investeringsvalgene dine og tankene bak dem. Samtidig får du direkte innsyn i hundrevis av porteføljer fra andre investorer og sparere. Se hvilke aksjer og fond de som virkelig får penger til å vokse velger. Følg så mange medlemmer du vil – i realtid – og få varsler direkte når det er tid for kjøp eller salg. Du velger selv hvilke konti du vil dele på Shareville. Personer over 18 år kan dele alle Nordnetkonti som det er mulig å handle aksjer og fond på og som er registrert på deg som person. Du kan være anonym hvis du vil, og ingen kan se hvor mye penger du har eller hvor mange andeler du har i et verdipapir. Alle brukere av Shareville kan se den historiske utviklingen for porteføljen din i prosent, uansett om de følger deg eller ikke.

  • De som følger deg kan se hvilke verdipapirer du har i porteføljen din og fordelingen din i prosent.
  • De som følger deg kan også se hvilke verdipapirer du har kjøpt eller solgt tidligere. De ser ikke antallet eller hvilke beløp du har handlet for.

 

Håper å se mange av dere på Shareville. Følg gjerne min portefølje og se hvilke aksjer og fond jeg har mest tro på – Du finner porteføljen under profilnavnet”AndersNordnet“.

Sosial hilsen / Anders
Twitter: @AndersNordnet

 

 

 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
15.01.2016 08:03

Bli medlem

Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert