Teknisk analyse: Kjøp Betsson, selg Nokia

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Analysehuset Investtech, spesialisert på teknisk analyse, har sett nærmere på to aksjer som befinner seg i motsatte trender: spillselskapet Betsson og mobilkjempen Nokia……

Les hele artikkelen her: http://www.svd.se/naringsliv/teknisk-analys-investtech-24-maj_7226879.svd


Investtech gjør teknisk analyse av aksjer for deg!

Få full tilgang til Investtech sine analyser gratis i 14 dager uten forpliktelser.

Tilgangen stoppes automatisk etter prøveperioden>>

.

Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Investtech
Investtech.comPartner
Analyseselskap

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer