Teknisk analyse fra Investtech på nordnet.no

Vi har fått spørsmål fra kunder om tilgang til analyser og verktøy for å ta investeringsbeslutninger. For å gi våre kunder dette har vi nå inngått et samarbeid med Investtech hvor du direkte fra nordnet.no kan abbonerere på analyser fra Investtech. For 299 NOK i måneden får du tilgang til en mengde ulike verktøy og analyser av aksjer på alle de nordiske markedene. Tjenesten inneholder blant annet:

    • Avanserte grafer på lang og mellomlang sikt
    • Konkrete kjøps- og salgsignaler
    • Topp50 liste over de teknisk mest positive aksjene
    • Dagens case gir deg en utvalgt teknisk positiv aksje
    • Investtechs modellportefølje*

Klikk her for besøke Investtech Teknisk Analyse på nordnet.no.

Om Investtech

Investtech ble etablert i 1997 og jobber med forskning innen behavioural finance. Forskningsarbeidet er støttet av Norges Forskningsråd og resultatene anvendes i våre analyser, samt er publisert i flere interessante forskningsrapporter som ligger offentlig tilgjengelig på våre hjemmesider. Her er også flere analyser testet med meget gode resultater.

Mvh//Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer