Targovax – kuren på kreft kan være norsk

Har du troen på investeringer i kreftforskning? Kuren mot kreft kan være norsk og Targovax er et av de fremste selskapene innen kreftforskning og det immunonkologiske miljøet i Norge. Immunonkologi er at kroppens eget immunforsvar trigges for å ta knekken på kreften.

Targovax jobber med å utvikle svært målrettet immunoterapi for kreftpasienter basert på to teknologiplattformer: onkolytiske virus og peptidbaserte vaksiner. Begge behandlingsmetodene er designet til å programmere kroppens eget immunforsvar til å finne, angripe og drepe kreftcellene i pasienten. Targovax har for tiden 2 produkter i seks pågående studier, i fase 1 og 2, blant annet på bukspyttkjertel og aggressiv hudkreft. De siste 45 årene har det vært liten eller ingen utvikling i tilfeller hvor pasienter har bukspyttkjertel-kreft. Et gjennombrudd her vil være en revolusjon internasjonalt, ettersom det i denne kreftformen finnes få alternativer.

Selskapet hentet tidligere i år over 200 MNOK i en rettet emisjon, slik at de har funding for sine pågående studier inn i 2019, i følge ledelsen.

Vil du vite mer om biotech? Sjekk ut hva som finnes her på bloggen. 

Dette sier CFOen til Targovax

Under kan du se intervjuet og presentasjonen med Tommy Hulsund og CFO, Erik Digman Wiklund.

Lær mer om Biotech her. 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer