TAKK til våre 400 000 kunder!

Dette innlegget er skrevet av tidligere adm.dir i Nordnet, Håkan Nyberg.

Det er utrolig hyggelig å meddele at Nordnet har nå over 400 000 kunder i Norden! Disse 400 000 kunder har over 500 000 kontoer. Det er en ekstrem tillit å forvalte, og som Administrerende direktør er jeg ydmyk og stolt over å ha det overordnede ansvaret for Nordens største nettmegler.

Mars måned var en god måned for oss. Våre kunder gjorde totalt 1.334.898 handler i Sverige, Norge, Danmark og Finland. Det betyr at 63 567 handler per handelsdag. Så langt i år har vi fått 14 000 nye kontoer og en samlet økt nettosparing på 1,3 milliarder svenske kroner.

På Nordnet har vi mange spennende ting på gang som lanseres i løpet av våren og sommeren. Vårt sosiale nettverk for investorer, Shareville, er nå i den første fasen av betatesting. Snart vil våre 400 000 kunder få muligheten til å følge hva andre vellykkede investorer gjør og tenker. Alt for å demokratisere sparing og utfordre de utdaterte, kostbare og ikke-transparente rådgivningstjenestene der ute. Kort sagt kan du her enkelt kopiere de som lykkes, uten at det koster deg noe!

Jeg vil samtidig passe på å invitere deg til vår generalforsamling, den 23. april på Rival i Stockholm. Alle aksjonærer kan delta, men husk å meld deg på senest den 15. april. Jeg vil også flagge at vi er på utkikk etter nye smarte hoder, så dersom du ønsker å bli en del av Nordnet og bli med å revolusjonere en gammeldags bank- og finansverden, ta titt på våre ledige stillinger!

Hilsen,
Håkan

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer