Gå til hovedinnhold

Takk for meg!

Dette innlegget er skrevet av tidligere investeringsøkonom i Nordnet, Tom Hauglund.

Da har tiden kommet hvor jeg takker for meg! Jeg har hatt 2 utrolig spennende år i Nordnet med alle kollegaer og ikke minst deg som kunde. Det har vært en reise hvor mange barrierer har blitt brutt, og responsen fra kollegaer og kunder har betydd alt. Hvis jeg skal trekke frem noen spesielle minner fra min tid i Nordnet, så vil jeg nok aldri glemme hvor nervøs jeg var på TV første gang, eller hvilket kick jeg fikk når jeg stod på scenen under Nordnet Live, foran 1500 stykker. Jeg må også påpeke hvor inspirerende og motiverende #pengepodden er, og det er mye takket være lytternes utrolige engasjement.

Nå som jeg skal ut å jobbe for meg selv, er det ikke vanskelig å forstå at friheten betyr mye for min egen del. Men jeg kommer til å savne å komme til kontoret, snakke med kunder, lage podcast og snakke med media. Mitt engasjement ute i media har vært stort, ikke fordi jeg har ønsket å se meg selv i media hver dag, men fordi det har vært viktig for meg å snakke våre kunders sak.

Min nye hverdag blir ikke så annerledes enn hva den er i dag. Jeg skal fortsette med å monitorere markedet, lese nyheter og rapporter som jeg gjør i dag. Forskjellen blir at jeg kommer til å være mer aktiv i markedet. Selv frykter jeg at markedet nærmer seg en langsiktig topp. Jeg tror det holder 6 til max 12 måneder til før vi ser at markedet begynner å falle. Stigende renter og en toppende økonomisk vekst er bakteppet som vil bremse økonomien. Jeg snakker da selvsagt om USA. Med dette synet vil nok min hverdag basere seg mer på kortsiktige investeringer enn langsiktig, og jeg vil nok prøve å bruke svingningene mer enn noe annet.

Jeg vil gjerne rette en stor takk til alle som har støttet meg og bidratt til å styrke min rolle. Spesielt må jeg trekke frem Anders Skar som ga meg sjansen, og som har gitt meg fleksibiliteten til å være meg selv i media.

Jeg kan også røpe at jeg har møtt «den nye meg» 🙂 og dere har mye å glede dere til. Jeg ønsker min etterkommer all lykke til, og er trygg på at både dere og han får en fin reise de neste årene! Anders har lovet meg at jeg skal bli invitert til #pengepodden av og til, dette gleder jeg meg veldig til. Ha en strålende sommer alle sammen, så høres vi igjen snart!

Lykke til alle sammen!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
2 Kommentarer
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
01.06.2018 14:15

Du og Anders har virkelig fått til en bra greie med pengepodden, bra jobbet!

Gjest
Gjest
30.05.2018 08:20

Tusen takk for innsatsen, Tom! Jeg har lært utrolig mye av å høre på deg, spesielt hvordan du vurderer selskaper. Du får starte en egen podcast! Kos deg som egen trader, lykke til 🙂