Stigende trend gir gode kjøp

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Stigende trend gir gode kjøp!

Av Geir Linløkken – Forskningssjef Investtech AS

Hovedindeksen på Oslo Børs ligger i en stigende trendkanal. Det har den gjort de siste 44 børsdagene, altså siden midten av november, og i dette tidsrommet steget 6,7 prosent.

Statistikk Investtech har beregnet, viser at aksjer som går inn i stigende trender i snitt stiger med 2,7 prosent den påfølgende måneden. Aksjer som går inn i fallende trender, faller i snitt med 1,0 prosent. Denne statistikken er basert på til sammen 6539 observasjonen i perioden 1996 til 2009.

Forskningsrapport: “Aksjer i stigende trender”

På Oslo Børs har Investtechs datasystemer nå identifisert 26 aksjer som ligger i stigende trender, mens det bare er 12 som ligger i fallende trender.
Det er altså mer enn dobbelt så mange aksjer som ligger i stigende som i fallende trender. Under følger  tre aksjer i stigende trend. Les analysene her>>

Aker Solutions

Orkla

Wilh. Wilhelmsen

Les hele rapporten med analyser og grafer>>

 

 

 

 

 

 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer