Gå til hovedinnhold

Sterk dag!

Hovedindeksen handler opp til 697, og ender mest sannsynlig tett opp til taket i tradingkanalen. Etter to gode dager, skuller det ikke forundre meg om investorene tar en pause allerede i morgen, gitt at oljeprisen fortsetter å være svak. WTI oljen er ned 10% på to uker og er nå på samme bunnivå som den var i mars og desember. 

Vi kan lese om nye rekordnivåer i USA, og det er ikke et tegn på bearmarked, men det stikk motsatt. De store børskjempene setter ikke nye all-time highs i et marked med høy grad av frykt. Både Apple, Amazon, Google og Facebook satt all-time highs i går eller i dag. Det er faktisk helt ubeskrivelig. Fra finanskrisen i 2008 til i dag, har den teknologitunge NASDAQ indeksen steget fra 1500 til 6021 poeng.

Goldman Sachs setter Norsk Hydro på sin “conviction buy list”, og aksjen handler opp 3.19%. Jeg ser at flere store meglerhus er bullish på sykliske aksjer, og mener vi ligger i et godt leie nå med høyere aktivitet både i Kina og USA. Husk at Kina meldte om første økning i GDP veksttakt på 7 kvartaler. Skal man følge trenden er det vel bare å hive seg på, selv om noe byr meg i mot å jage aksjer fordi en sentrumskandidat er i ferd med å bli president i Frankrike.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer