Spekulanter spekulerer på børsen

Spekulanter spekulerer på børsen

Kværner ble solgt forrige uke da styret så seg fornøyd med 12% avkastning. Etter å ha gjennomført en casekveld med diverse presentasjoner har styret valgt å investere i Flex LNG og Telenor.

Telenor – en kortsiktig bett på Q3

Telenor overrasket med gode Q2-tall tidligere i år. Tross god oppgang siden den tid har vi troen på at selskapet igjen kan overraske når de leverer tall på onsdags morgen. Betryggende er det også at DNB Markets har et kursmål på 181kr, og at de  samtidig gikk ut før helgen og uttalte at aksjen var lavt priset i forhold til deres Q3-estimater. Selv om aksjen har gått litt siden da, har vi fortsatt troen på at vi kan skvise sitronen litt til. Vi velger derfor å ta et kortsiktig lodd på at Telenor igjen kommer til å overraske.

Dette var dog begrunnelsen for kjøp, i dag slapp Telenor veldig bra tall noe som resulterte i en oppgang på litt over 4%. Styret så seg fornøyd med dette og Telenor ble solgt.

Flex LNG – En syklus som er i ferd med å snu?

Dette er et relativt nytt LNG selskap, med en god kapitalstruktur og lovende utsikter. Med flere nye, kostnadseffektive skip på bestilling tror vi dette kommer til å levere gode resultater. LNG er også en sektor vi har troen på, og valgte å gå for dette alternativet framfor LPG eller andre shippingselskaper. Slik utsiktene ser ut nå virker det som LNG syklusen er på bunn, og at dette er et godt tidspunkt å investere på. Det er mulig vi har vært noe tidlig, men har troen på at de verdiene som ligger i selskapet kommer til synet i aksjekursen ila den nærmeste tiden. Vi har troen på Fredriksen og velger ta plass om bord, Skip O’Hoi!

Ukens sitat “ When I was young I thought that money was the most important thing in life; now that I am old I know that it is” Oscar Wilde

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer