Sparedagene (2011) – takk og en liten oppsummering

Vi har nå for andre år på rad gjennomført Den Store Sparedagen. Den Store Sparedagen 2010 ble kun avholdt i Oslo med så stor suksess at vi ønsket å arrangere den flere steder. Årets event ble derfor i fire av Norges største byer; Oslo, Bergen, Trondheim og Stavanger. Under sparemessen var det en gjennomgående positiv stemning og engasjement, der deltakerne fikk gå rundt å snakke med de ulike aktørene på stands. Interessen rundt sparing og investering er stor, og det er en glede for oss å se at flere ønsker å ta tak i egen sparing.

Vi gjorde en undersøkelse blant våre kunder i forkant av Den store sparedagen 2011, hvor vi stilte flere spørsmål rundt deres oppfatning av hvordan fremtidens bank kommer til å bli. Trenden var helt klar i at vi kommer til å bli mer selvstendige og at det tradisjonelle bankkontoret forsvinner mer og mer. Nye generasjoner som vokser opp med teknologiske nyvinninger som for eksempel iPAD og smarttelefoner bidrar til at måten vi bruker banktjenester og kommuniserer med banken på endrer seg drastisk. Undersøkelsen viste også at bruken av mobile bankapplikasjoner på mobiltelefoner og lesebrett hadde tatt seg kraftig opp de siste par årene. Nordnet kommer selvfølgelig til å være en del av denne trenden ved å hele tiden strebe etter å tilby nye og ikke minst enkle tjenester. Vår applikasjon for iPAD, iPhone og Android er selvfølgelig ute på markedet allerede, og de er gratis å laste ned.

På Den Store Sparedagen 2011 deltok rundt 1200 personer. Vi ønsker å takke alle dere som kom, både deltakere, aktørene på stand og alle på scenen, og for at dere bidro til at også årets arrangement ble en suksess.

Unbank  Yourself // Anders

Anders Skar
Anders Skar
Norgesjef Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer