Gå til hovedinnhold

Sommerlytting: Ta med deg #pengepodden på ferie!

Bruk sommerens avslappende dager til å fylle ørene med inspirerende og lærerike samtaler fra #pengepodden! Her er tre populære episoder som har kommet ut så langt i år.

1. Jan P. Sissener om møkkabillige aksjer, Tesla-short og 2024. I denne episoden av #pengepodden har vi besøk av Jan Petter Sissener, finansnestor og forvalter i hedgefondet Sissener Canopus. Tema er utsikter for 2024, hvordan Jan Petter velger ut aksjer, kostbar Tesla–shorting og lærdommer fra tidligere børskrakk.


2. Jon Mjølhus om nytte, porteføljevalg og suksess i livet. I denne episoden har vi besøk av Jon Mjølhus, førstelektor på Universitetet i Sørøst-Norge og NHH i Bergen. Jon underviser i finans og har tidligere vært aksjemegler i Carnegie og analysesjef i Formuesforvaltning. I tillegg er han seniorøkonom i Eiendomshuset Malling. Tema er personlige porteføljevalg, hvordan hver enkelt kan sette sammen en portefølje som passer deres alder, risikovilje, sparehorisont, og mye mer.


3. Forvalterduell – indeksfond vs. aktive fond. I denne episoden har Bjørn Erik arrangert en duell mellom indeksfond og aktive fond.Som representant for indeksfond stillerJoakim Embu, forvalter for KLPs indeksfond. På vegne av aktive fond stiller Fredrik Bjelland, forvalter i det aktive fondet SKAGEN Kon-Tiki.


Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer