Gå til hovedinnhold

Shareville – Fordelene med Social Investing

Social Investing er kort fortalt å dele porteføljen sin med andre, kommentere handler og diskutere verdipapirer. Akkurat på samme måte som vi deler andre aspekter av livet vårt i andre sosiale medier. Her i Nordnet har vi en egen Social Investing-plattform. Plattformen heter Shareville og har nå over 108 000 medlemmer i hele Norden. Hver dag knytter nå flere hundre Nordnet-kunder seg til Shareville. Vi ser at interessen øker for å være sosial. Det gjelder ikke bare ved å dele bilder eller oppdateringer på Facebook, Instagram eller Snapchat. Det gjelder også for investeringene dine.
På grunn av den økende interessen har Spare- og investeringscoachen vår, Stian, holdt et nettmøte om det å investere sosialt. Du får tips om hvordan du kan bruke investeringsnettverket Shareville, og hvordan du kan dra fordeler av social investing til å gjøre sparing og investering enda mer spennende og kanskje oppnå høyere avkastning.

Se opptak av nettmøtet Shareville – Fordeler med Social Investing

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer