Slik styrer jeg investeringene mine

Shareville deler jeg hva jeg investerer i, og kommenterer transaksjonene når jeg gjør endringer. Men hvilken strategi og struktur ligger til grunn for porteføljen?

Dette kan du se her:

Her kan du gå inn og se en av porteføljene mine på Shareville. Husk på at ikke all informasjon er tilgjengelig hvis du ikke er medlem selv. Hvis du allerede er pålogget kan du søke etter brukeren min KarlNordnet.

Innovasjonssjef i Nordnet, Jan Dinkelspiel, tenker litt annerledes enn meg. Se videoen nedenfor for å høre hans strategi, og se porteføljen hans her (JanNordnet).

Følg også gjerne mine ukentlige kommentarer om aksjemarkedet, Markedspuls.  Bruk denne linken til vår kanal på Youtube.

_________________________________

PS: Mine innlegg er ment å gi informasjon og innsikt, og er ikke å tolke som en direkte kjøps- eller salgsanbefaling. Posisjoner man tar i markedet må tilpasses den enkelte type investor/sparer. Les gjerne også Sparevettreglene og Investorvettreglene for mine anbefalinger på investoradferd. For alle mine innlegg og kommentarer, følg meg på Twitter@KarlNordnet

Bør noen du kjenner også lese dette innlegget? Bruk linkene under for å dele det videre.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert