Gå til hovedinnhold

Slik kan du tjene penger på Hyperloop!

Den siste uken har flere medier skrevet om avtalen mellom Hyperloop Transport Technologies og myndighetene i Slovakia. Det er to selskaper som testkjører den nye teknologien, og nå ligger det an til en utviklingsavtale med en reell kunde. Hvis du tror hyperloop teknologi er fremtiden, lurer du sikkert på hvordan man kan tjene penger på det! Her har du et tips.

Hyperloop teknologien ble først kommunisert av Elon Musk, som mente det var en svært effektiv måte å frakte mennesker over store avstander. Han åpnet sitt research materialet til markedet, og nå er det to andre selskaper som leder an i utviklingen.

Hva gjør en hyperloop? Den frakter mennesker gjennom tuber i rask hastighet ved hjelp av lufttrykk. Den åpenbare effektivitetsgevinsten ligger i både energikrav, men også at hele løypen legges på stolper. Det fører til mindre inngrepen i eiendom og natur, samtidig som man slipper å borre tonnevis med stein.

Her kommer investeringsideén: Det eneste involverte selskapet som er børsnotert, er ingeniørselskapet Aecom (NYSE:ACM) som har kontrakt på å bygge to av fem planlagte hyperloopbaner (testbaner). De kommer til å tilegne seg viktig kunnskap til masseproduksjon, og vil være en klare premissleverandør med mindre risiko enn andre parter i industrien. De skal ikke finansiere eller utvikle, kun levere på byggekontrakter!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer