Gå til hovedinnhold

Skattemeldingen med Skattebetalerforeningen

Mange av kundene våre sitter i disse dager med Skattemeldingen. I den forbindelse får vi mange henvendelser til kundeservice og i alle de andre kanalene kundene våre kan kontakte oss i.
Vi som jobber i Nordnet prøver selvsagt å holde oss oppdatert på beskatningen til produktene vi har i hylla i den digitale butikken vår. Men skatt er et stort tema og for å tilby kundene våre ekspert-hjelp bruker vi ofte vår samarbeidspartner Skattebetalerforeningen i forskjellige sammenhenger.

Opptak av nettmøte

Her kan du se et opptak av nettmøtet som ble avhold 18. april. Advokatfullmektig Joachim Johannessen fra Skattebetalerforeningen var innom oss og tok for seg det viktigste (og litt til) i forbindelse med utfyllingen av Skattemeldingen 2017.
Det er mye som ble gått igjennom og for å gjøre det enklere for deg å finne informasjonen akkurat du er på jakt etter, kan du her se når i nettmøtet vi gikk igjennom de forskjellige temaene:

00:00 Intro
01:34 Nyheter 2017
10:00 Aksjonærmodellen
14:45 Skatt på utbytte
15:08 Skjermingsfradrag
23:18 Viktige regler
29:30 Fradrag kostnader
32:52 Formueskattt
36:46 Aksjesparekonto (ASK)
39:45 Skjerming og uttak ASK
46:30 Overføring ASK
53:16 Formueskatt ASK

Husk at du som Nordnet-kunde får du 200,- i avslag på årsavgiften på medlemskap i Skattebetalerforeningen. Og er du medlem av Skattebetalerforeningen får du VIP-vilkår hos Nordnet.

/Stian Spare- og investeringscoach

Se også Bjørn Erik sitt innlegg om skatterapportering på de forskjellige kontotypene her: Slik fikser du skatt på aksjer og fond

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer