Gå til hovedinnhold

Shareville 1 år!

For et år siden ble det mulig for Nordnets kunder via det sosiale investeringsnettverket Shareville å se direkte inn i hverandres porteføljer, og følge hverandres investeringsbeslutninger i realtid. Nå, et år senere, har 60 000 Nordnetkunder valgte å koble seg til nettverket og dele 70 000 aksje- og fondsporteføljer med en samlet sparekapital på over 17 milliarder kroner.

Målet med Shareville har hele tiden vært å spre kunnskap og informasjon slik at kundene lykkes bedre når de plasserer pengene sine. Nå ett år etter lanseringen kan vi faktisk se at medlemmer på Shareville har fått 4,4 prosent høyere avkastning en øvrige Nordnet-kunder. Dette er et bevis på at kunnskapen som bygges, deles og spres mellom medlemmene på Shareville er en katalysator for å lykkes bedre når man skal investerer og plasserer penger. Hvem femte handel hos Nordnet skjer nå åpent for alle via Shareville. Det betyr at hvem som helst kan følge det som skjer på Shareville og alle de tusentalls kjøps- og salgs-beslutninger som tas av våre medlemmer hver eneste dag.

Shareville utvikles nå videre for å møte brukernes forventninger og behov. Ett av behovene er å kunne skape grupper der venner, kolleger og – eller foreninger kan følge hverandre uten å måtte slippe andre inn i gruppen. Dette er funksjonalitet som er planlagt lansert i løpet av oktober. De private gruppene kommer derimot ikke til å være hemmelige. All aktivitet i gruppene skal kunne sees og følges av alle andre medlemmer. Åpenhet er et viktig prinsipp for oss. Transparens er en del av vårt DNA, og vi vil ikke gi slipp på dette. All kunnskap som skapes og spres via Shareville ønsker vi at skal komme alle brukerne til gode. Ønsker du flere tall og fakta om ett år med Shareville får du gjerne besøke vår jubileums-site: http://365.shareville.no.

Har du enda ikke blitt medlem på Shareville, eller er nysgjerrig og vil vite mer? Besøk shareville.no eller les mer på nordnet.no.

Mvh/Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer