Selskapspresentasjoner.

En av de beste måtene å blir kjent med aksjer og selskaper på, er å høre på ledelsen snakke om drift og fremtidsplaner. Jeg har vært stor tilhenger av selskapspresentasjoner, med spørsmålsrunde, helt siden jeg begynte i bransjen. Samtlige selskaper jeg har invitert eller vært til stede hos, har vært imøtekommende og hyggelige. De fleste store børsnoterte selskaper har egne (IR) avdelinger, for å ta seg av investor kontakt. Selv om man ikke har penger å investere, eller har valgt å sitte på gjerdet en periode, er slike arrangementer utrolig lærerike og gir et faglig utbytte uansett. Alle burde være konstant på jakt etter kunnskap og forbedring, ettersom det er ingen som har lyktes i aksjemarkedet eller næringslivet uten å kontinuerlig forbedre seg.

Nordnet har invitert til et miniseminar ettermiddagen 4. Juni, med tre spennende IT selskaper: Nordic Semiconductor / Thin Films / Vizrt Jeg skal skrive mer om de spesifikke aksjene i forkant, men det er viktig at vi får noen påmeldinger. Denne sektoren er brennhot, bare se på multiplene i USA. Alle tre selskapene selger primært til det globale markedet, og ikke bare innad i Norge.

Det beste med denne ettermiddagen 4. Juni, er at den faller på en mandag, og det betyr at absolutt ingen har lagt planer i forkant. Det finnes ingen unnskyldning for å ikke stille opp! 🙂

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer