Gå til hovedinnhold

Se selskapspresentasjonen med ThinFilm Electronics

Thinfilm Electronics – Internet of Things

Thinfilm Electronics ASA er verdensledende innen utvikling og kommersialisering av printelektronikk og smart-systemer. De er også en av de fremste innen megatrenden “Internet of Things”.

Selskap som Cisco og IBM har begge uttalt at de ser for seg at flere titalls milliarder objekter skal kobles til nettet i løpet av få år. Kan Thinfilm være den som leder an i denne kommende megatrenden? Det norske investeringselskapet Ferd kjøpte i oktober i fjor 37,5 millioner aksjer til kurs 4. Etter dette er det inngått partnerskap med Xerox for masseproduksjon og distribusjonsavtale med Cymmetrik i Asia. Selskapet har blitt tatt opp fra Axess til hovedlisten på Oslo Børs. Thinfilm har i skrivende stund en markedsverdi på 3,2 milliarder og er dette året opp ca. 26 %.

Se selskapspresentasjonen med THIN her

Under kan du se et opptak av selskapspresentasjonen som ble holdt 08.06.2016 via Nordnetskolen.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer