Selskapspresentasjon med Havila Shipping

Havila Shipping er i første omgang reddet fra konkurs etter at obligasjonseierne støttet ledelsens redningsplan i slutten av november. I korte trekk holdes rederiet flytende de neste årene gjennom utsettelser av milliarder i avdrag, salg av skip, tilførsel av friske penger pluss at usikrede kreditorer har måttet ta tap. 22. mars ble reparasjonsemisjonen fulltegnet. Havila Holding, hovedaksjonær, beholdt kontrollen i selskapet med sin eierandel på 50,96 prosent.

I opptaket under ser du selskapspresentasjonen til Havila Shipping med CEO, Njål Sævik.

Sævik går gjennom flåten og forteller om deres kontraktsdekning fremover. Du får en gjennomgang av hva som har blitt gjort i restruktureringen de har vært gjennom, og hvilke planer de har for å skape verdier for aksjonærene fremover.

De siste 30 minuttene svarer han på spørsmål fra Nordnet kunder som fulgte presentasjonen live.

Se intervjuet med CEO, Njål Sævik

3 blogginnlegg om Shipping:

  1. Selskapspresentasjon med Golden Ocean Group
  2. Stigende trender i shipping-sektoren
  3. Shipping surfer på bølgen igjen

Alt om Shipping.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer