Selskapspresentasjon med Archer

I går hadde vi besøk av Dag Skindlo, Chief Financial Officer and Executive Vice President Strategy hos Archer. Han presenterte selskapet og ga en status på driften og utsikter fremover. Per dags dato eier over 600 Nordnet-kunder aksjen.

Se intervjuet med Dag Skindlo:

Kort om Archer

Archer Limited er et globalt oljeserviceselskap som opererer på mer enn 100 oljefelt i verden. Selskapet leverer tjenester knyttet til boring, optimalisering av produksjon og vedlikehold av brønner.

Som mange andre selskaper innen oljeservice har de siste årene vært utfordrende for Archer. Færre oppdrag, ettersom oljeselskapene dramatisk har kuttet kostnader. Archer har vært gjennom en en prosess hvor de har jobbet frem en redningsplan som var klar i februar. Største eier i selskapet er fortsatt John Fredriksen.

Aksjen bunnet ut vinteren 2016 rundt 4 kroner, og er sist omsatt 10.55. I skrivende stund er aksjen opp 62% de siste seks måneder.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer