Rolig uke – med ett unntak

Porteføljen har siden forrige uke vist en positiv utvikling, og endte for uka opp rundt 1,9%. Vi er fortsatt positive til selskapene i porteføljen og har derfor ikke foretatt noen endringer. Det har stort sett vært en rolig uke for aksjene i vår portefølje, med ett unntak.

Altai Resources er denne ukens vinner med en økning på på rundt 40% siden forrige uke. Selskapet har siden i høst hatt en kurs på rundt 0,28 CAD, men har nå brutt opp etter en langsiktig triangelformasjon og ligger i skrivende stund på 0,38 CAD, noe som har gitt en urealisert avkastning på over 39% i portefølje vår. Omsetningen i aksjen har de siste dagene skutt i været, og er oppe på 10 ganger gjennomsnittlig volum. Altai har stått for kun 10% av porteføljen ettersom den er mer risikofylt enn de andre casene vi har, men har vist seg å være lønnsom. Flere nyheter rundt aksjen ventes snart da det ryktes at «last reading» av reguleringene rundt oljeutvinning i Quebec nå er unnagjort. Den endelige rapporten ventes mot slutten av mars, og vil ha stor betydning for aksjekursen. Selskapet prises fortsatt lavere enn hva de har betalt for lisensene sine, og vi i Børsgruppen UiA er optimistiske.

NANO gjør seg klare til å presentere de neste dagene i Kina på China Healthcare Investing & Partnering Symposium 15-17 mars og Stifel Nordic Healthcare Seminar i London 20. mars. Dette er ifølge børsmeldingen kun investorkonferanser og det forventes ikke nyheter på denne konferansen. 14. mars legges det ut abstracts i forbindelse med konferansen American Association for Cancer Research, som er en måned senere. Abstracts kan gi en pekepinn på hva selskapet vil presentere på denne konferansen. Ifølge AACR’s egne retningslinjer kan ikke selskapene presentere tidligere publiserte resultater, noe som vil si at vi kan forvente oss nyheter rundt studiene. Vi følger spente med.

Simen Solberg

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer