Roadmap og backlog for nye nordnet.no

Det skjer mye, både i verden og i markedene om dagen. I februar var det rekordhøy aktivitet, og det høye volumet har fortsatt inn i mars. Vi har brukt mye tid på å identifisere og løse flaskehalser, øke ytelsen på handelssider med mer. Jeg håper dere har lagt merke til at det har gått bra (med noen få unntak).

Vi har jobbet videre med den nye nettsiden også. I tillegg står vi ovenfor uvanlig mange påkrevde regelverksprosjekter som må gjøres i årets første halvår. Dette gjør at utviklingen av nye nordnet.no tar lengre tid enn i tidligere. Til tross for mye regulatorisk arbeid har vi nylig lansert vår nye søkefunksjon med søkehistorikk og en såkalt «quickbar» øverst på siden som viser relevante indikatorer for ulike markeder (foreløpig synlig for ca 10 % av kundene).

Vi har i tillegg lansert to nye versjoner av appen (9.10.0 og 9.11.0) der du blant annet kan se statur på dine overføringer. For øyeblikket kjører vi en A/B-test for med en ny prosess for ordrelegging som 10 % av våre kunder har tilgang til. Vi fikk nettopp tilbake analysen som viser at den forenkler prosessen for de som har den og vil derfor lansere den for alle kunder.

Roadmap

Nedenfor kan du se vårt roadmap med oversikt over hva vi jobber med og hva som ligger i backloggen for nye nordnet. Forbedringene er delt opp i to kategorier. Funksjoner som må utvikles før vi kan stenge den gamle nettsiden

1) Nye funksjoner eller større forbedringer av nye nordnet.no

2) Nye funksjoner eller større forbedringer av nye nordnet.no

Funksjoner som må utvikles før vi kan stenge den gamle nettsiden Nye funksjoner eller større forbedringer av nye nordnet.no
Jobbes med nå – Valutakonto – Forbedrede ETF-sider med mer informasjon
– Quickbar versjon 1 (testes for noen kunder nå)
Neste på planen – Nykunde-prosessen
– Pris- og nyhetsalarm
– Markeds og finanskalender
– Kontooverføringer for mindreårige og konto for fullmakt
– Innlogging
– Avtaler og abonnement
Sparekonto-oversikt
– Forbedrede fondssider med mer informasjon
– Forbedrede ETP-sider
– Instrumentsider for indekser og andre indikatorer
– Forbedret ordrelegging
– Forbedrede nyhetssider
– Strømmende priser overalt
– Rådgivningsprosesser for hjelp med investeringer
– Sammenlign fond og ETFer
Spareavtale: Forbedret måte å velge fond på
– Vise hendelser i grafen (kjøp, salg, utbytte)
– Unoterte instrument/OTCØkt informasjon før dagens oppgjør

Merk at dette ikke er hele backloggen og at desto lengre ned i listen vi kommer, jo mindre tankearbeid har gått til foreløpig prioritering. Prioriteringsrekkefølgen er levende og kan påvirkes av feedback, og de prosessene og dataen vi ser på siden. Vi har i tillegg en liste med mindre forbedringer og «fikser» på nettsiden som vi lanserer fortløpende.

Hvilke funksjoner vi jobber med henger også sammen med hvilke ressurser som er tilgjengelige. Det er egne utviklingsteam som jobber med egne funksjoner og sider. Teamene drifter og utvikler også backend-systemene som sender data til plattformen eller muliggjør nye funksjoner. Selvfølgelig hjelper vi hverandre, men spesialistkompetansen for et system er av og til begrenset til et team.

Dere kan svært gjerne gi oss input på hvilke andre forbedringer dere ønsker og hvilken funksjonalitet som trengs. Og merk at listene i vårt JIRA-board er lengre enn det jeg viser her.

Takk til alle kunder for alle tilbakemeldingene vi har fått hittil, vi håper dere føler at vi har hørt på dere og tatt til oss deres ønsker. Dere kan kommentere her, eller ta kontakt med meg på Twitter @rjarborg eller NordnetRasmusShareville.

Her kan du finne informasjon om ny funksjonalitet.

Takk for at du leste.

Dette innlegget er skrevet av Rasmus Järborg og oversatt til norsk. Du kan lese originalinnlegget på nordnetbloggen.se.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer