Gå til hovedinnhold

Rentebevis i Zero

En liten godbit for de som ønsker å investere i Rentebevis og som ikke liker å betale skatt. Nå kan du kjøpe rentebevis på Zero-kontoen i Nordnet. Egenskapene til rentebeviset er akkurat de samme, det vil si at du mottar renter 4 ganger per år, men slipper å betale 28 % skatt på rentene du mottar. På Zero-kontoen betaler du først skatt når du tar ut pengene. Det samme gjelder forøvrig rentefond på Zero-kontoen dersom du ikke var klar over det.

Og man skal ikke tulle med renter rente. Ryktene vil ha det til at Einstein skal ha sagt “Den sterkeste kraften i universet er renters rente“, “Renters rente er verdens åttende underverk“, og “Renters rente er den største matematiske oppdagelsen noensinne“!

God helg / Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer