Prøv den nye markeds- og kontooversikten

Du er kanskje blant de tusenvis av kundene som allerede har testet betaversjonen av nye nordnet.no. Hvis ikke så har du fremdeles muligheten til å teste. Vi jobber hardt for å ferdigstille den nye nettsiden vår og forbedrer den løpende ved hjelp av deres feedback. Den siste oppdateringen vi har gjort er å fornye markeds- og kontooversikten.

Test nye nordnet.no her.

Markedsoversikten har fått nytt utseende

Markedsoversikten er en av de mest populære sidene på nordnet.no. Nå har siden fått nytt utseende og forbedret funksjonalitet på nye nordnet.no, der den kalles «Markedet». Vi har gjort siden mer oversiktlig slik at det skal bli enklere for deg å finne informasjonen du leter etter. Du kan også se markedsoversikten på mobil og nettbrett.

Vi har skapt en oversiktsside hvor du kan se alt fra indekser og nyheter til topplister over råvarer, valuta, mest omsatte verdipapir, samt vinnere og tapere. Med funksjonen «mine nyheter» baseres nyhetene på hvilke instrument du har investert i, og du kan filtrere nyhetene etter egne ønsker. I fremtiden ser vi for oss å legge til flere personaliseringsmuligheter.

Tilpass «Min økonomi» etter dine ønsker

Under beta-testen på nye nordnet.no reagerte mange på at siden «min økonomi» hadde et for luftig design. Derfor har vi gjort siden mer grafisk tiltalende og lagt til en menyliste for enklere navigering.

Kanskje har du flere kontoer hos oss, men har fokus på kun én eller to av dem. På den nye nettsiden har du mulighet til å velge kontoene du vil følge med på. Ved å klikke på «alle kontoer» kan du se utviklingen for alle kontoene dine i en detaljert visning.

Fortsett å gi feedback

Nye nordnet.no er et levende prosjekt som vi bygger sammen med deg. Gi feedback i betaversjonen ved å trykke på knappen «gi feedback» helt nederst til høyre.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer