Premiere for den nye Nordnetbloggen

I dag lanserer vi den nye Nordnetbloggen. Den nye bloggen vil bli en plattformen der vi samler alt innholdet vi produserer om sparing og investeringer. Vi håper at bloggen skal bli et naturlig utgangspunkt for deg som vil ha inspirasjon til investeringene dine.

Den første versjonen av Nordnetbloggen ble lansert for nesten fem år siden. Siden det har den blitt svært populær blant mange av leserne våre. I denne nye versjonen har vi satset på et mer leservennlig design. Dette er i tråd med det grafiske designet vi har valgt når vi nå også bygger nye nordnet.no. I tillegg er nye Nordnetbloggen responsiv og fungerer på alle enheter som mobil, nettbrett og skrivebord.

Vi har også utvidet innholdet på bloggen. I den tidligere versjonen fokuserte vi på blogginnlegg. På den nye Nordnetbloggen finner du også podcaster og filmer. Vi har forbedret søkefunksjonen og bygget en startside og en navigering som vi tror vil gi deg en bedre oversikt over alt det tilgjengelige innholdet.

Sist men ikke minst har vi samlet noen av de, i mine øyne, aller beste profilene innen sparing og investeringer. Disse vil bidra med innhold for å gjøre investeringene dine morsommere og mer lønnsomme.

Den nye Nordnetbloggen er et av mange nye initiativ fra Nordnet for å nå målet om å gi deg verdens beste kundeopplevelser for sparing og investeringer. Vi har tidligere annonsert vår nye virtuelle medarbeider, Amelia.

Vi jobber så hardt vi kan med å utvikle våre nye nettsider og en ny versjon av appen vår, samtidig som vi også utvikler en tjeneste innenfor roboadvice.

Jeg håper du liker den nye Nordnetbloggen. Har du innspill til forbedringer eller spørsmål, blir jeg glad om du legger igjen en kommentar under eller på twitter @AndersNordnet

/Anders Skar

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer