Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 64 – Sommerbørsen 2016

Det har vært spennende på børsen denne sommeren, men nå er den på hell og vi ser mot nye, spennende tider og børsen i andre halvår. Våre kjære programledere, Anders Skar og Tom Hauglund, tar et tilbakeblikk på sommerbørsen 2016 med fokus på rapportsesongen, nye all-time-high, oljepris og sjømat.

Oppdatering på sommeren

(Fra 4:25) Hva er grunnen til dårlige nyheter preller av, og at markedet løftes videre? Tom og Anders oppdaterer deg på det viktigste som har skjedd på markedene hittil denne sommeren. Du hører mer om kapitalflyten i markedet, rentenivå, valuta og all-time-high i USA, rapporteringssesongen og oljeservice.

Sjømat

(Fra 16:19) Sjømatsektoren har vært sterk på Oslo Børs hittil i år, men den siste ukene har aksjene fått seg en knekk. Er laksefesten over?

Veien fremover

(Fra 21:50) Vi snakker om forventninger til markedet i resten av 2016 og hva som kan skje med oljeprisen.

Spørsmål fra lytterne

(Fra 28:35) Anders og Tom svarer på kommentarer om nedbetaling av gjeld, kombinasjonsfond, salg av tapsaksjer og generelt om gull.

Takk til Kigen og @marcusthors for spørsmål.

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
21.08.2016 12:02

Takker for gode og utfyllende svar på spørsmålene mine. Kjekt å høre at jeg har lært LITT oppigjennom årene.