Gå til hovedinnhold

#pengepodden – episode 4 – Investeringsstrategi, gasellejakt og urskogporteføljen

Hvordan velger man egentlig aksjer, kan du spørre deg selv. Karl Oscar og Anders kan snakke om temaet i dagevis, men vi har begrenset det til snaue 42 minutter.

I denne episoden ser de på ulike investeringsstrategier som fundamental, kvantitativ, teknisk analyse og den berømte magefølelsen. Noen ivrige lyttere får også svar på hvordan man kan bygge en utbytteportefølje, og om det er smart å øke risikoen på porteføljen med belåning.

Gutta røper at neste episode skal handle mer om fond og ETFer, så det er bare å glede seg! Har du noen forslag til gjester du vil at Anders eller Karl Oscar skal grille lett på grillen så merk meldingen med #pengepoddenFacebook eller Twitter.

 

Del gjerne episoden med andre! Husk at du kan stille oss spørsmål eller komme med forslag til tema både via hastaggen #pengepodden på Twitter, Facebook eller her under innlegget.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
28.06.2015 19:37

Hei! Takk for veldig interessent podcast. Jeg har et spørsmål og problemstilling som jeg håper dere kan ta opp. Jeg er nyutdannet og har nettopp startet i jobb. Mål nr. 1 er nå å spare opp nok egenkapital til å kjøpe leilighet. Med dagens økte krav til egenkapital og høye boligpriser her i Oslo er det nok i hvert fall 3-4 år til jeg har nok. Hvor vil dere anbefale å plassere disse pengen? 3-4-5 år bør vel være lang nok tidshorisont til at det i hvert fall bør kunne settes i aksje-/indeksfond? Samtidig er ikke dette penger jeg har… Les mer »