#pengepodden – episode 117 – Aksjeeksperten Hans Thrane Nielsen om børsåret 2017

Hans Thrane Nielsen fra Storebrand gjester #pengepodden denne uken. Det blir snakk om hvordan aksjeeksperten har opplevd børsåret hittil, hvordan han ser på dagens børs, og ikke minst hva han tror om høsten vi har i vente. Som en bonus får du også vite hva han gjør med sine private sparepenger.

Hittil i børsåret 2017 – skuffelser og overraskelser i rapporteringssesongen

(Fra 02:17) Hør synspunktene til en profesjonell forvalter på hvordan børsåret har vært hittil. Hans og investeringsøkonom, Tom Hauglund, snakker om de store skuffelsene og overraskelsene fra rapporteringssesongen i sommer. Hans går nærmere inn på ulike selskaper som blant annet Subsea, Statoil, Telenor, Norsk Hydro, Yara og Norwegian.

Les også: #pengepodden – Aksjetips fra Nordnet Live

Den svenske bekymringen – gode tall, men høyt priset

(Fra 34:00) Med en nedgang på 2,6 % i juli var de svenske børsene en av de svakeste globalt. Hør mer om hvorfor dette var tilfellet, og hvilken industri som ga fart til nedgangen. Hva er det som er så spesielt med store og solide vekstselskaper som SKF og Atlas Copco?

Dette gjør Hans Thrane Nielsen med sine egne sparepenger

(Fra 43:00) Hva gjør egentlig en profesjonell forvalter med sine egne sparepenger? Finn ut hva Hans investerer i.

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer