#pengepodden – episode 114 – Sommerbørsen på høyoktan og rapporteringssesong

Børs-sommeren er på hell og det er tid for ettertanke og oppsummering. Børsene har slått alle rekorder, og internasjonalt var det kun tre børser som slo Oslo Børs i juli. En oppgang på hele 4,8 % er tilnærmet lik historiske nivåer, og Anders og Tom snakker om de ulike selskapene som har levert resultater, samt svarer på spørsmål fra lytterne.

Dette får du høre mer om:

Sommerens børslokomotiv

(Fra 13:02) Du får en gjennomgang av børslokomotivene TEL, STL, XXL, NHY og DNB som allerede har rapportert i sommer. Investeringsøkonom Tom snakker om det han mener er det viktigste å få med seg fra rapporteringssesongen. Du får også høre mer om børsen fremover og hva Anders og Tom tenker om sine egne porteføljer.

Buffett-fond og Songa Offshore

(Fra 22:35) Hvilke norske fond har nærmest tilnærming til Warren Buffetts strategi? Lytterne har spurt, og Anders og Tom svarer. En annen lytter lurer også på hva Tom tror som Songa Offshore nå som de vant rettssaken mot DSME. Er det en oppkjøpskandidat?

Handelsplasser og handel på utenlandske børser

(Fra 33:26) Hva bør du være oppmerksom på ved handel i utlandet? Anders og Tom svarer på flere spørsmål knyttet til nye produkter på handelsplasser og Nordnet Markets.

Abonner via RSS

Følg på SoundCloud

Abonner via iTunes

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer