Oslo Børs: Nedgang i vente. Svake impulser fra Asia i natt. I tillegg er oljeprisen ned fra gårsdagens nivåer

Oslo Børs (OBX-indeksen) falt 0,1 prosent tirsdag, mens de toneangivende indeksene i USA (S&P 500, NASDAQ og DJIA) endte svakt opp. Trump kommenterte utvikling i forhandlingene med Kina under en tale i New York i går

Vi tror Oslo Børs (OBX indeksen) åpner ned -0,4%, eller innenfor intervallet [-0,6, -0,3]%.

Roger Berntsen, analytiker i Nordnet

Investorene lot seg ikke påvirke av Trumps retorikk

Oslo Børs (OBX-indeksen) falt 0,1 prosent tirsdag, mens de toneangivende indeksene i USA (S&P 500, NASDAQ og DJIA) endte svakt opp. Trump kommenterte utvikling i forhandlingene med Kina under en tale i New York i går. Ifølge Trump er Kina “desperate” etter å lande en delvis handelsavtale, og at partene er nær ved å “lande” denne.

Når det er sagt, markedet lot seg ikke påvirke av uttalelsene, da Trump har brukt tilsvarende retorikk en rekke ganger tidligere. Mao. det har ikke fremkommet nye momenter i handelskrigen det siste døgnet.

Svake impulser fra Asia

De asiatiske børsene, med Hang Seng indeksen i spissen, endte ned i natt. Impulsene herfra kan tenkes å senke de europeiske børsene i dag, i alle fall i åpningsminuttene. Oljeprisen, som er en viktig faktor for Oslo Børs, har også falt i løpet av natten.

Utvalgte selskaper i fokus; Selvaag Bolig (resultater).

Få morgenrapportene sendt på e-post

Legg inn e-postadressen din i feltet under og få morgenrapportene sendt rett til innboksen din.

[mailpoet_form id=”2″]

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer