Gå til hovedinnhold

Oppdatering fra 2020 Bulkers med Magnus Halvorsen

Magnus Halvorsen – tidligere CEO, nå styreleder i 2020 Bulkers – har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du bl.a. høre om Q3-tallene, flytting fra Bermuda til Norge, utbytte og hva Kinas gjenåpning har å si for selskapets utsikter.

Se også tidligere oppdateringer fra 2020 Bulkers

Tidligere CEO i 2020 Bulkers, nå styreleder, Magnus Halvorsen, har tatt en prat med vår analytiker Roger Berntsen. I denne videoen får du alt fra dette møtet. 2020 Bulkers er en internasjonal eier og operatør av store tørrbulkskip. Selskapet eier og driver åtte Newcastlemax tørrbulkskip.

Det er gode tider for en rekke segmenter innenfor shipping, deriblant tørrlast. I den anledning har Nordnets analytiker, Roger Berntsen, tatt en prat med Magnus Halvorsen. Gjennom dette 40 minutters lange intervjuet vil du lære mer om 2020 Bulkers som selskap, samt dynamikken i shipping-industrien.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
1 Kommentar
nyeste
eldste mest stemmer
Se alle kommentarer
ElVikingo
ElVikingo
27.01.2023 21:54

Hei Ser ingressen nevner flytting fra Bermuda til Norge, men fikk ikke med meg at dette ble diskutert noe ila intervjuet.. Det ble 10. august børsmeldt at selskapet skatteflytter fra Bermuda til Norge med effekt 9. august (MeldingsID568119), men på Nordnet får jeg fremdeles opp hovedkontor Hamilton og ISIN starter på BMG.. Er det bare Nordnet-dataene som henger litt etter eller er det f.eks. ikke holdingsselskap som man kjøper aksjer i som har flyttet e.l. ? Fant at det 19.11.2022 er opprettet 2022 Bulkers Ltd. i enhetsregisteret (Organisasjonsnummer: 930 117 382). Noen som har mer peiling på dette og når… Les mer »