Oljefondet til Bergen?

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Stortingsvalget nærmer seg med stormskritt. At noen i valgkampens hete vil flytte Oljefondet til Bergen synes vi er en såpass spennende tanke at vi har funnet ti gode grunner til at prosjektet bør gjennomføres. At resten av valgkampen synes å handle om 1 % av statens inntekter (les formuesskatten), er kanskje symptomatisk på at vi har det ganske godt her på berget.

I dagens grafpakke konstaterer vi ellers at bankene tjener stadig mer på boliglån, mens bankinnskuddet ditt er et selvoppfyllende tapsprosjekt. For øvrig sveiper vi innom noen afrikanske banker, Petterøes blanding, bitcoin, forsvarsbudsjettet til Manchester City og SPAR-butikken i Norheimsund.

Ha en valgfri helg.

SE HOLBERGGRAFENE – Oljefondet til Bergen?

Holberg Fondene
Holberg FondenePartner
Fondsforvalter

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer