Gå til hovedinnhold

Nytt norsk aksjefond fra FIRST – FIRST Norge Fokus

I november i fjor åpnet Nordnet for handel i FIRST Fondene. Dette er en aktiv forvalter som tilbyr aksje, rente og kombinasjonsfond. To av rentefondene er premiert med fem stjerner hos Morningstar. I desember lanserte FIRST Fondene ett nytt norsk fokusert aksjefond – FIRST Norge Fokus.

Forvalter Jonas Heyerdahl, som har lang erfaring fra analyse, megling og forvaltning av aksjer på Oslo Børs, har utviklet og forvaltet denne strategien med stor suksess i fem år før han nå setter opp strategien i et eget fond – FIRST Norge Fokus. Jonas Heyerdahl har forvaltet tilsvarende strategi gjennom diskresjonære mandat i et family office over de siste fem årene. Strategien ga netto etter kostnader 19,6 % årlig avkastning som er nesten det dobbelte av Oslo Børs på 9,2 %. Porteføljen hadde samtidig også vesentlig lavere risiko enn markedet med en beta på 0,83 og en volatilitet på 14,5 vs Oslo Børs på 15,3.

«Dette fondet passer for en investor som ønsker å være en langsiktig investor på Oslo Børs, men samtidig sove godt om natten. Vi fokuserer på et mindre antall store, gode og robuste selskaper på Oslo Børs. All erfaring og empiri tilsier at det er vanskelig å time marked, råvarepriser og aksjer, så vi ønsker derfor å eie de beste selskapene med god sektor spredning. Vi foretrekker derfor aksjer med solid balanse, god kontantstrøm og god ledelse», sier Jonas Heyerdahl.

Les mer om fondet og kjøp fondet via denne lenken – Klikk her

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer