Gå til hovedinnhold

Nye grafer i kontooversikten, porteføljerapporten og markedsoversiktene

For noen uker siden rullet vi ut nye grafer for alle verdipapirene vi tilbyr. I går oppdaterte vi også grafene i kontooversikten, porteføljerapporten og i markedsoversiktene. Målet med oppdateringene er å kunne vise mer detaljerte grafer med lenger historikk og bedre brukervennlighet. Håper dere liker det nye designet.

Disse endringene har vi gjort:

  1. Lagt til historikk ved siden av grafen på verdipapirsiden. Vi har ikke lagt til funksjonaliteten for å eksportere til Excel ennå, og derfor beholder vi fliken Historikk inntil videre.
  2. Tatt bort fliken Diagram på verdipapirsiden. På denne siden hadde vi noen funksjoner for teknisk analyse som ikke fungerte optimalt og var lite brukt. Nå ser vi på hvordan vi kan erstatte siden med noe bedre.
  3. Nye grafer i alle markedsoversiktene. I tillegg har vi oppdatert indeksene du kan sammenligne med. Noen indekser måtte vi dessverre ta vekk siden vi har begynt å motta kursinformasjon fra en annen leverandør.
  4. Nye grafer i kontooversikten og porteføljerapporten. Nå kan du velge det datointervallet du ønsker, finne historikk helt tilbake til 2008 og du kan sammenligne med mer relevante indekser. Vi har tatt bort «Lag PDF»-funksjonaliteten, men du kan forhåndsvise rapporten før du skriver den ut.

Under ser du bilder av oppdateringene. Hva synes du? Send oss gjerne tilbakemeldinger i kommentarfeltet!

Historikk vises til høyre for grafen på verdipapirets side:

Nye grafer i markedsoversiktene:

Ny graf i kontooversikten:

Ny graf i porteføljerapporten:

/Josephine Amlé (Forretningsutvikler, Norge)

Nordnet
Nordnet
Nordnet Norge

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer