Nye bloggere på Nordnetbloggen!!

Hver uke og måned ser vi at antallet besøkere på nordnetbloggen øke. Dette gleder vi oss over, og det inspirerer oss selvfølgelig til å utvikle vårt bloggformat videre! Men før jeg skriver et eneste ord til må jeg passe på å takke alle bloggerne som er på bloggen i dag. Uten dere er nordnetbloggen ingenting!

Kunnskap om aksjer, fond og investeringer

Nordnetbloggens hensikt har vært, og er fortsatt å stimulere til informasjon og kunnskapsdeling, slik at lesere forhåpentligvis får ny innsikt om sparing, investering, aksjer og fond, som i sin tur bidrar til bedre investeringer. Som leser på nordnetbloggen har du kanskje allerede fått med deg at Nordnet tror på den kraften som finnes i kundestokken, i brukerne, the wisdom of the crowd og demokratiseringen av samfunnet som skjer via digitalisering og sosiale medier på nett. I løpet av våren lanserer vi Shareville som et ytterligere bevis på dette, men først har jeg altså gleden av å introdusere 3 og ½ (:)) nye fantastiske bloggere her på nordnetbloggen.

Peter Warren, Sverre Rørvik Nilsen, Oslo Børs og Holberg Fondene på nordnetbloggen

Fra i dag kan du lese blogginnlegg fra Peter Warren (Norges mest anerkjente finansblogger og en institusjon i det norske aksjemarkedet), Sverre Rørvik Nilsen (a.k.a @Finansakrobat med over 15.000 følgere på Twitter og grunder av nysatsningen BigTV), i tillegg til Oslo Børs (som jo alle kjenner fra før). Holberg fondene har vært på bloggen en stund, men ikke vært veldig aktive, så dette er mer å regne som en re-lansering. Holberg starter med friske ark og fra og med nå så får du også Holberggrafen hver fredag på nordnetbloggen.

Har du forslag, tanker, ønsker, ideer til hvem du kunne tenke deg å se på nordnetbloggen send meg gjerne en mail på anders.skar@nordnet.no så lover jeg at vi skal se hva vi får til.

Mvh
Anders
Twitter: @AndersNordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer
Vil du teste Nordnet Beta? Registrer deg her:
Meld deg på

Merk at du må registrere samme e-post som du har registrert på nordnet.no under Min konto og Innstillinger.
Nordnets Investorbrev.
Nordnets månedlige investorbrev med statistikk, nyheter og tips.

Ønsker du å vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.
Hold meg oppdatert