Gå til hovedinnhold

Norges beste rentesparing?

Merkenavnet Nordnet er tett knyttet til aksjer og risiko. Det er ofte lett å glemme at vi også har et bredt tilbud av rentesparing. Min påstand; vi har Norges beste tilbud for de som vil spare i renter. For å gjøre det enklere å navigere og velge blant våre renteprodukter så introduserer vi nå Rentetorget.

Hvor mye rente vil du ha? Vi har rentesparing som passer for alle!

  • Sparekonto med 2,25 % rente
  • Pengemarkedsfond med årlig rente ~ 3,5 %
  • Obligasjonsfond med årlig rente ~ 5 %
  • Rentebevis med årlige rente ~ 6 %
  • Høyrentefond med årlig rente ~ 8 %

Det er dessverre ingen gratis lunsj i rentemarkedet heller. Desto høyere rente du ønsker desto større risiko må du akseptere. For å gjøre det enklere for deg å forstå og velge blant renteproduktene har vi samlet dem på en plass. I tillegg har vi gjort tilgjengelig verktøy og informasjon som skal gjøre det enklere for deg å velge og navigere i rentemarkedet.

Og Investeringskonto Zero er fra før strålende for rentesparing. Med Investeringskonto Zero slipper du nemlig å betale 28 prosent skatt på rente du får årlig. Strengt tatt burde alle med en høyrentekonto heller valgt å putte pengene i en Zero-konto og valgt et pengemarkedsfond.

Kombinasjonen av et stort utvalg renteprodukter (fra lave til høyre renter) og Investeringskonto Zero (uten årlig beskatning av rentene) gjør at jeg påstår at Nordnet har Norges beste tilbud for de som vil spare i renter. Og ikke bare i aksjer 😉

Til Rentetorget >>

Til Investeringskonto Zero >>

Mvh, Anders

 

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer