Gå til hovedinnhold

Nordnet: Stockholmsbørsens beste selskap!

Tittelen på siste utgave av det svenske økonomimagasinet Veckans Affarer lyder “BEST PÅ BØRSEN”. Det handler om Nordnet, og det er mange nåværende og tidligere ansatte, som har grunn til å være ekstremt stolte i dag. Magasinet har kåret Stockholmsbørsens beste selskap de siste 10 årene, og Nordnet havnet på… JA, førsteplass!

Veckans Affarer har gransket 400-500 børsnoterte selskaper på Stockholmsbørsen det siste tiåret (2003 – 2013). De oppsummerer sin analyse og de mest suksessfulle selskapene med at “de største børssuksessene er selskaper som best kapitaliserer på nye, digitale innovasjoner”. Nordnet får som eneste selskap full pott i samtlige kategorier: Omsetning, Resultatmargin, Avkastning, Kursutvikling 10 år og kursutvikling i år.

Som nøkkelfaktorer for vår suksess betones det i artikkelen Nordnets nordiske nærvær, en skalerbar plattform og det faktum at vi har lykkes med å digitalisere sparing og investering i bankverden. De løfter også fram at vi suksessivt har utviklet vårt produkt- og tjenestetilbud, og peker også på det store potensialet vi har i det overprisede og “kundeuvennlige” pensjonsmarkedet (mine ord, ikke Veckans Affarer).

Denne utmerkelsen er resultatet av ti års hardt arbeid. Det er mange som har bidratt til denne fremgangen. Det er på sin plass med et stort takk til alle fantastiske medarbeidere og tidligere kolleger. Det er personene bak som gjør jobben, og som utgjør forskjellen! Og til slutt selvfølgelig også, en stor takk til alle våre kunder som har tillit til oss og som plasserer sine penger via oss. Vi er aldri bedre enn hvordan dere oppfatter oss.

Mvh/Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer