Gå til hovedinnhold

Nordnet spare- og InvesTOUR – Bilder fra gårsdagen

I går traff vi 130 hyggelige kristiansandere på Radisson Caledonien. Folk spurte mye og virket svært interesserte i sparing og investering. Slikt blir man jo glad av. Nå er vi som kortest innom kontoret før vi turer videre til Fredrikstad. Vi håper selvsagt på like godt oppmøte der.

Spare- og InvesTOUR i Kristiansand

På hvert sted vi besøker, lar vi alle fremmøtte på seminaret nominere en forening eller idrettslag og de som får flest stemmer får 10 000 kr av Nordnet. I Kristiansand vant Touristicus. Touristicus er linjeforeningen for alle reislivsstudentene ved Universitet i Agder. Det er en helt nyoppstartet linjeforening, ble stiftet 8. Februar 2012. De legger til rette for at reiselivsstudentene skal ha et sosialt og faglig tilbud i tillegg til studiene. Målet er å skape mer samhold mellom trinnene på linjene, gjøre næringslivet i regionen, og ellers i landet, mer oppmerksom på studiet og informere studentene om hvilke muligheter de har etter endt studieprogram. Touristicus ble svært glade for at de vant, da kassen til en studentorganisasjone er svært slunken. Nå får de penger til å planlegge og sette ut i livet aktiviteter, sa de da de ble annonsert som vinner i går.

Det blir spennede å se hvem som vinner i Fredrikstad i kveld!

Touristicus – vinner av premien på 10 000 kr i Kristiansand sammen med markedssjef i Nordnet, Morten Sandø

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer