Gå til hovedinnhold

Nordnet, sosiale medier og gratis handel i Twitter

Nordnet tror på kraften som finnes i engasjerte kunder og brukere, og som et ledd i dette tror vi på sosiale medier. Vi har allerede i dag et solid fotavtrykk på sosiale medier og dette kommer til å forsterkes ytterligere i framtiden. På nordnetbloggen kan både privatpersoner (vi er første bank som lar våre kunder blogge for oss) samt profesjonelle aktører dele av sin kunnskap og innsikt rundt sparing og investering. På Twitter finner du undertegnede (@AndersNordnet), Spare- og investeringsøkonom Karl Oscar Strøm (@KarlNordnet) og vår bedriftskonto (@NordnetNO) som brukes aktivt for å spre informasjon om sparing og investering, samt oppfordre til dialog og debatt. Vi jobber aktivt med å styrke vår tilstedeværelse og møte både nye og eksisterende kunder på facebook, i tillegg til at vi (meg bekjent) er først bank som bruker våre egne kunder sine bilder i kommunikasjon og markedsføring via samarbeidet med Foap. Sist men ikke minst, vi kjøpte nylig det sosiale nettverket Shareville, hvor privatpersoner kan kjøpe og selge aksjer og fond og dele dette med venner og andre interesserte brukere. Vi sikter mot en lansering av shareville og en integrasjon mot nordnet.no i første kvartal, og blir da den første banken i Norge som gjør kunders porteføljer og plasseringer tilgjengelig for omverden.

Vi tror på kraften som finnes i kundestokken, kunnskapen som finnes blant våre kunder, og vi tror på mange av de mulighetene som sosiale medier åpner opp. På torsdag børsnoteres Twitter. Vi feirer dette med å tilby gratis handel i Twitter, Facebook og LinkedIN i to uker. Du kan lese mer om kampanjen her, og du kan også lese Spare- og investeringsøkonom Karl Oscars blogg om Twitter her.

/Anders

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer