NORDEN TOPP 10 + APP

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Fredag 15. februar er det syv nye aksjer i Norden Topp 10, som nå består av to svenske, to norske, fire danske og to finske aksjer.

Vi har rangert de nordiske aksjene ut i fra våre tekniske analyser på mellomlang* sikt. Dette gjøres av Investtechs matematiske algoritmer, som blant annet identifiserer aksjens trender, støtte og motstand, formasjoner og volumutvikling. Kun aksjer med en omsetning på over 1 million euro i snitt per dag siste måneden er med.

Nå kan du også følge aksjene direkte hos Nordnet!  LES MER>>

NYHET: Investtech har i dag lansert gratis app for iPhone og iPad! Les mer og last ned fra iTunes!

 

Norden Topp 10 – Uke 7

1. Volvo B(VOLVB.ST)

2. Neste Oil Corporation(NES1V.HEX)

3.  Skanska B(SKAB.ST)

4. Amer Sports Corporation(AMEAS.HEX)

5. Coloplast B (18m)(COLOB.CO)

6. Prospector Offshore Drilling(PROS.OL)

7. Novozymes B(NZYMB.CO)

8. Carlsberg A/S B(CARLB.CO)

9. TGS Nopec Geophysical(TGS.OL)

10. A.P. Møller – Mærsk B(MAERSKB.CO)

* (Listen er laget med utgangspunkt i Investtechs mellomlange tekniske aksjeanalyser. Disse egner seg godt for investorer med en investeringshorisont på 1-6 måneder. Kursutviklingen etter analysetidspunktet vil kunne medføre endringer i analysene.)


 

Ha en fin helg!

 

Med vennlig hilsen

Espen Grønstad

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av aksjer for deg!

Investtech har i over 15 år jobbet med forskning innen behavioural finance og teknisk aksjeanalyse. Vi tilbyr analyser på mer enn 26 000 aksjer fordelt på 12 land samt et utvalg råvarer, indekser og valuta.

Forskningsarbeidet er støttet av Norges Forskningsråd og resultatene anvendes i våre analyser, samt er publisert i flere interessante forskningsrapporter.

 

 

 

Investeringsanbefalingen(e) er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”). Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til rådene / signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av investeringsanbefalingen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer