Gå til hovedinnhold

Norden topp 10 – 2022, uke 1

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Nyttårsraketter 2022 – Resultater og anbefalinger videre

Onsdag 5. januar presenterte forskningssjef Geir Linløkken resultatene av Investtechs Nyttårsraketter 2022 for Norge, Danmark og Sverige, og gav anbefalinger for om man nå bør selge eller holde dem videre.

Arkiv WebTV >>

Norden topp 10 – 2022, uke 1

Torsdag 6. januar 2022 er det sju nye aksjer i Norden topp 10, som nå består av fem svenske, en norsk, fire danske og ingen finske aksjer.

Vi har rangert de nordiske aksjene ut fra våre tekniske analyser på mellomlang* sikt. Dette gjøres automatisk av Investtechs matematiske algoritmer, som blant annet identifiserer aksjens trender, støtte og motstand, formasjoner og volumutvikling. Kun aksjer med en omsetning på over 1 million euro i snitt per dag siste måneden er med. Datamaskinene lager så både analyseteksten og den konkrete anbefalingen helt automatisk. Analysene er basert på kvantitative forhold og skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring.

1.Spar Nord Bank(SPNO.CO)- 5. jan 2022. Siste sluttkurs: 91.9 (3.2)

Spar Nord Bank viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang. Kursen har også brutt et motstandsnivå og gitt kjøpssignal fra langsiktig trading range.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 78.00 kroner.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

2.Ringkjøbing Landbobank(RILBA.CO)- 5. jan 2022. Siste sluttkurs: 903 (6)

Ringkjøbing Landbobank ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang.Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 886 kroner. Videre oppgang til 946 kroner eller mer er signalisert.Aksjen har brutt opp gjennom motstanden ved cirka 870 kroner. Videre oppgang er dermed signalisert, og det er nå støtte ved 870 kroner ved reaksjoner tilbake.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

3.Topdanmark(TOP.CO)- 5. jan 2022. Siste sluttkurs: 386 (14.6)

Topdanmark ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften.Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 357 kroner. Videre oppgang til 392 kroner eller mer er signalisert.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 344 kroner.Det kortsiktige momentumet i aksjen er sterkt positivt, med RSI over 70. Det indikerer økende optimisme hos investorene og videre kursoppgang for Topdanmark.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Se hele listen med grafer og analyser her >>

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Med vennlig hilsen

Investtech.Com AS

. . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

*Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer