Gå til hovedinnhold

Norden topp 10 – 2021, uke 47

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Norden topp 10 – 2021, uke 47

Torsdag 25. november 2021 er det seks nye aksjer i Norden topp 10, som nå består av sju svenske, to norske, ingen danske og en finsk aksje.

Se ukens markedsrapport fra Investtech her >>

Vi har rangert de nordiske aksjene ut fra våre tekniske analyser på mellomlang* sikt. Dette gjøres automatisk av Investtechs matematiske algoritmer, som blant annet identifiserer aksjens trender, støtte og motstand, formasjoner og volumutvikling. Kun aksjer med en omsetning på over 1 million euro i snitt per dag siste måneden er med. Datamaskinene lager så både analyseteksten og den konkrete anbefalingen helt automatisk. Analysene er basert på kvantitative forhold og skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring.

1.Norske Skog(NSKOG.OL)- 24. nov 2021. Siste sluttkurs: 41.3 (1.05)

Norske Skog ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften.Aksjen ga kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 36.71 kroner. Videre oppgang til 46.24 kroner eller mer er signalisert.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 37.70 kroner.Volumet har tidligere vært høyt rundt kurstopper og lavt rundt kursbunner. Dette styrker trendbildet.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

2.SpareBank 1 SR-Bank(SRBNK.OL)- 24. nov 2021. Siste sluttkurs: 131.5 (-0.3)

SpareBank 1 SR-Bank ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Det viser at investorer over tid har kjøpt til stadig høyere kurser for å komme seg inn i aksjen og indikerer en god utvikling for bedriften.Aksjen har tatt ut objektivet ved 133 kroner etter brudd på en rektangelformasjon. Kursen har nå falt noe tilbake, men formasjonen indikerer videre oppgang.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 120 kroner.RSI divergerer negativt mot kursen, noe som indikerer fare for en reaksjon ned.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

3.Epiroc A(EPIA.ST)- 24. nov 2021. Siste sluttkurs: 219.8 (-0.3)

Epiroc A ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Stigende trender indikerer at bedriften er inne i en positiv utvikling og at kjøpsinteressen blant investorene er økende.Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 209 kronor. Videre oppgang til 241 kronor eller mer er signalisert.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 206 kronor.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Se hele listen med grafer og analyser her >>

Lunsjwebinar 29. og 30. november

Investtech har gleden av å invitere til lunsjwebinar i teknisk aksjeanalyse mandag 29. og tirsdag 30. november. Dette webinaret er todelt, med en teoretisk og en praktisk del.

Mandag 29. novembervil fokuset være på å gi en introduksjon i teknisk analyse, viktige indikatorer og forskningsresultater basert på Investtechs analysetjeneste. Tirsdag 30. novemberfår du en grundig gjennomgang av analysetjenesten, praktisk bruk og de viktigste verktøyene for å finne nye aksjer i analysesystemet.

Deltagelse er gratis. Webinarene holdes kl. 11.30 begge dager.

Meld deg på her:

29. november 2021: Lunsjwebinar del 1: Introduksjon til teknisk aksjeanalyse

30. november 2021: Lunsjwebinar del 2: Introduksjon til Investtechs analyseverktøy

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Med vennlig hilsen

Investtech.Com AS

. . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

*Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer