Gå til hovedinnhold

Norden topp 10 – 2021, uke 25

Denne artikkelen er fra samarbeidspartneren vår.

Norden topp 10 – 2021, uke 25

Torsdag 24. juni 2021 er det fem nye aksjer i Norden topp 10, som nå består av fire svenske, to norske, fire danske og ingen finske aksjer.

Vi har rangert de nordiske aksjene ut fra våre tekniske analyser på mellomlang* sikt. Dette gjøres automatisk av Investtechs matematiske algoritmer, som blant annet identifiserer aksjens trender, støtte og motstand, formasjoner og volumutvikling. Kun aksjer med en omsetning på over 1 million euro i snitt per dag siste måneden er med. Datamaskinene lager så både analyseteksten og den konkrete anbefalingen helt automatisk. Analysene er basert på kvantitative forhold og skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring.

1.Netcompany(NETC.CO)- 23. jun 2021. Siste sluttkurs: 691 (-6.5)

Netcompany viser en sterk utvikling innenfor en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang.Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 677 kroner. Videre oppgang til 836 kroner eller mer er signalisert.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 620 kroner.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

2.cBrain(CBRAIN.CO)- 23. jun 2021. Siste sluttkurs: 288.5 (7.5)

Investorene har over tid betalt stadig høyere priser for å kjøpe seg opp i CBrain og aksjen ligger i en stigende trendkanal på mellomlang sikt. Dette signaliserer økende optimisme blant investorene og indikerer videre kursoppgang.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 240 kroner.Volumbalansen er positiv og styrker aksjen på kort sikt.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

3.Tomra Systems(TOM.OL)- 23. jun 2021. Siste sluttkurs: 477.1 (2.1)

Tomra Systems har brutt opp gjennom taket på den stigende trendkanalen på mellomlang sikt. Dette signaliserer enda sterkere stigningstakt.Aksjen ga også kjøpssignal fra en rektangelformasjon ved bruddet opp gjennom motstanden ved 422 kroner. Videre oppgang til 507 kroner eller mer er signalisert.Det er ingen motstand i kursdiagrammet og en videre oppgang indikeres. Ved reaksjoner tilbake har aksjen støtte ved cirka 416 kroner.RSI over 70 viser at momentumet i aksjen er sterkt positivt på kort sikt. Investorer har stadig gått opp i pris for å få kjøpt aksjen, noe som indikerer økende optimisme og at kursen skal fortsette opp.Aksjen anses samlet sett teknisk positiv på mellomlang sikt.

Se hele listen med grafer og analyser her >>

Investtechs sterkeste råd for sommeren

Investtechs sterkeste råd for sommeren er å holde seg unna lottoaksjene. Eier du lottoaksjer, selg dem. Og gjør det nå.

Vår forskning gir stadig sterkere indikasjoner på at høyrisikable aksjer får en kunstig høy kurs etter kjøp fra investorer som søker raske gevinstmuligheter. Aksjene, som egentlig burde blitt priset med rabatt grunnet den store usikkerheten, får dermed det motsatte: en høyere kurs grunnet den store etterspørselen fra oppsidesøkende investorer. Les mer her >>

Følg dine aksjer med Investtech hos Nordnet >>

Med vennlig hilsen

Investtech.Com AS

. . . . .

Investtech gjør teknisk analyse av alle aksjer for deg!

*Analysene er utarbeidet av Investtech.com AS (“Investtech”) i henhold til Investtechs retningslinjer og disclaimer. Analysene skal anses som inspirasjonskilde og markedsføring, og bygger på kilder som Investtech anser som troverdige. Investtech garanterer ikke fullstendigheten eller riktigheten av analysen. Eventuell eksponering i henhold til signalene som fremkommer i analysene står fullt og helt for investors regning og risiko. Investtech er ikke ansvarlig for noe tap, verken direkte eller indirekte, som oppstår som en følge av bruk av Investtechs analyser. Opplysninger om eventuelle interessekonflikter vil alltid fremgå av analysen. Ytterligere informasjon om Investtechs analyser finnes på www.investtech.com/disclaimer.

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer