Gå til hovedinnhold

NEXT Biometrics – Updates from Capital Market Day

Vi har hatt besøk av CEO i NEXT Biometrics, Tore Etholm-Idsøe. NEXT Biometrics hadde tirsdag 18. oktober Capital Market Day hvor de oppdaterte investorer på Hotel Continental. Selskapet begynner i dette kvartalet med betydelige leveranser til den første kunden deres innen smartkort. Foreløpig er bestillingen på 650 000 sensorer, men NEXT venter en større bestilling på over ti millioner enheter innen relativt kort tid. Selskapet venter å levere dette i 2018 og 2019, det aller meste i 2018. Han sier han føler seg relativt trygg på at den store bestillingen faktisk kommer.

I presentasjonen snakker Tore om avtalen de har inngått med Dell og når du kan forvente å få mer informasjon rundt dette. I tillegg snakker han om hvordan selskapet nå er rigget for å ta del i et sterkt voksende smartcard-marked. NEXT Biometrics har i dag sensorer i Dell-produkter, men satser nå først og fremst på sin bøyelige fingeravtrykksensor som passer til alle type kort.

Tore svarer på spørsmål fra de som fulgte møtet live etter ca. 35 minutter.

Se selskapspresentasjonen med NEXT Biometrics

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

Abonner
Gi meg beskjed
guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer