Nå kan du se kurtasjen før du handler

Akkurat nå er vi i ferd med å bygge en ny og forbedret versjon av nordnet.no for å gi deg en bedre kundeopplevelse. Samtidig skal siden vår leve opp til de nye EU-reglene for verdipapirhandel.

De nye reglene medfører en rekke endringer som skal forbedre forbruker- og investorbeskyttelsen for deg som investerer i verdipapir. Én av endringene er at vi skal vise deg alle kostnader som er forbundet med handelen før du trykker «kjøp» eller «selg».

Se kurtasjen før du kjøper eller selger

En del kunder handler allerede på den nye handelssiden, hvis du ikke er en av dem anbefaler vi at du prøver å legge din neste ordre på den nye nettsiden. Nå kan du nemlig se hvor mye du skal betale i kurtasje før du handler. Du finner nye nordnet.no ved å klikke på «Nye nordnet.no» i menyen når du er logget inn på kontoen din.

Test nye nordnet.no

Når du har funnet aksjen og valgt antallet du vil kjøpe, så beregner vi kurtasjen – den kan du se under «Total».

Snart får du oversikt over alle handelskostnader

Kurtasjen er den første kostnaden som vi viser deg under ordreleggingen. Du vil fortløpende få mer informasjon og flere funksjoner til rådighet på den nye nettsiden. Dette gjør vi for at det skal bli mer transparent å handle verdipapirer.

Innen årsskiftet får du muligheten til å klikke deg videre inn på «Alle inkluderte gebyrer og kostnader», slik at du får en detaljert oversikt over kostnadene forbundet med handelen din og verdipapiret du handler.

Handler du for eksempel en utenlandsk aksje kan du også se hva du betaler i valutaveksling. Har du sett deg ut en ETF (Exchange Traded Fund), så vil forvaltnings- og administrasjonskostnadene som er bygget inn i fondet og som vil redusere avkastningen din, også være synlig i oversikten. Du kan også se en prognose for hvordan kostnadene vil påvirke investeringene dine over tid.

Hva kan vi gjøre bedre?

Har du forslag til hva vi kan gjøre bedre på nye nordnet.no så vil vi gjerne høre dem. Nye nordnet.no er ikke statisk, tvert imot, vi utvikler den løpende med god hjelp fra kundene våre. Du kan gi oss tilbakemeldingen din ved å klikke på knappen «Gi feedback» helt nederst på siden.

Vi gleder oss til å høre fra deg!

/Team Next Nordnet

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
7 Kommentarer
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
07.12.2017 11:03

Skuffet over treg overgang og ordrelegging. Ditto for å endre ordre. Lesbarhet ekstremt dårlig mot hva det var på “gamle nordnett”.

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
07.12.2017 16:04

Hei Kai! Takk for tilbakemeldingen! Gjerne gi den samme tilbakemeldingen ved å klikke på knappen “Gi feedback” når du er inne på de nye sidene så kommer det direkte til utviklerne våre!

Gjest
Gjest
18.12.2017 19:08

Hei. Fungerer stop loss og trailing stop loss på amerikanske aksjer i “nye” nordnet nå?

Gjest
Gjest
22.12.2017 10:07

Kan man /tenker dere å gi kundene realtime streaming på en aksjside. Når man kan se ordredybde og aksjensutvikling. Da mangler det kun livestream for at det skal gå an å handle med informasjon nok..

Per Erik (fortsatt bannet på shareville pga å komme med faktainformasjon og stillte Tom et spm om kundebehandling..)

Gjest
Gjest
22.12.2017 14:42

Jeg synes det er veldig vanskelig å finne frem og søke i aksjer/fond osv. i gamle nordnett så kan du trykke på aksjer og se for de ulike landene. Jeg finner heller ikke noe om at den er knyttet opp mot shareville. Når jeg trykker på handle, så kommer jeg til én aksje. Jeg forventer da å komme til en portal hvor jeg kan velge meg videre hva jeg vil se på. Nå føles det som at første selskap er en sponset plassering. Så om ikke det kommer veldig mye mer funksjonalitet i nye nordnett så håper jeg gamle nordnet… Les mer »

Gjest
Gjest
28.12.2017 17:10

Ser denne nyheten først i dag og klikket på “nye nordnet” først etter stengetid på OSE så jeg har ikke testet live enda. Men menyvalg og oppsett virker veldig bra. Forandring fryder…. Pro & cons: (minus) Burde jeg ikke få se alle nyhetene på det selskapet jeg har på siden min. Det virker som det stopper på de 10 siste nyhetene. Jeg vil gjerne har det som på Hegnar.no der det ligger også de eldre nyhetene. Kansje jeg roter her men…. (pluss) Dette med kurtasje oversikt online er gull verdt for oss som ikke handler i ett sett. Veldig bra… Les mer »

Gjest
Gjest
07.03.2018 18:06

For min del behøves ikke de nye sidene. Jeg er fornøyd med de gamle. For en tid siden kom jeg i vanvare til å klikke på knappen for å akseptere cookies. Det skal ikke skje igjen! Et par dager etter kom svensk spam med tilbud om alt mulig; mest beskjeder om at “Min konto nå er på SEK 56.789,32” som jeg må hente ved å bekrefte med et enkelt klikk. Mine bitcoins er også enkelt tilgjengelig ved bekreftelse! Jeg mottar nå mellom 20 og 30 slike hver dag! Alle spam er fra Sverige. Tilfeldig? Neppe! Har Nordnet slurvet med min… Les mer »