Møt finansnerden som utvikler Nordnet-appen

Det har snart gått et år siden den populære Nordnet-appen ble lansert. Siden da har appen kontinuerlig blitt oppdatert, blant annet med Dark-Mode. Vi har tatt en prat med Slim Ayadi som er produkteier for appen for å finne ut hva som skjer fremover og hva hans team jobber med.

Hei, Slim! Takk for at du ville prate med oss. Fortell litt om deg selv, hvem du er og hva du jobber med?

– Jeg er en intensiv og engasjert finansnerd med mye erfaring som trader, market-maker, derivatmegler i London, institusjonell fondsforvalter og grunder av to fintech-startups – den siste med fokus på institusjonell ordrelegging for derivater. Akkurat nå vikarierer jeg som produkteier for Nordnet-appen. Som produkteier er det min oppgave å ta imot tilbakemeldinger og input fra våre brukere, prioritere forslagene og sammen med resten av app-teamet finne løsninger som gjør det enkelt for våre kunder å investere.

Om det er noen som ikke bruker appen i dag, hvorfor skal man laste den ned, synes du?

– Nordnet-appen er et av Nordnets beste investeringsverktøy. Med den har du tilgang til investeringene dine og Nordnets fantastiske tilbud hvor som helst, når som helst.

Hva ligger i pipen for app-teamet akkurat nå?

– Som investor ønsker du å bli inspirert, enkelt kunne plassere investeringene dine, følge ordrene dine og porteføljen din. Med min bakgrunn tatt i betraktning har vi lagt ned mye tid på å optimalisere investeringsprosessen. Målet er at det skal bli enda enklere å gå fra idé til handling i appen. Samtidig skal brukerne få tydeligere og mer helhetlig informasjon, for å kunne ta gode investeringsvalg.

Hvordan avgjør dere hvilke forbedringsforslag som er viktigst? Er det vanskelig å prioritere?

– For hvert forslag som kommer inn gjør vi en vurdering; Hvor mange berøres av dette? Blir opplevelsen bedre for flertallet av brukerne? Blir den bedre for noen uten å gjøre det dårligere for andre? Veldig ofte har vi allerede forslaget i planene våre og da prioriteres de i satt rekkefølge. Noen gange kommer det inn et forslag man ikke allerede har tenkt på. Passer idéen inn, kan den ta app-opplevelsen til et nytt nivå. Da må man våge å risikere å endre planene for å gjøre resultatet bedre. Beslutningen tas på grunnlag av en blanding av brukerdata og ren magefølelse.

– I dagens samfunn er det en stadig kamp om tid og oppmerksomhet. Vi setter derfor ekstra mye pris på våre brukere og kunder som tar seg tid til å kontakte oss med sine tilbakemeldinger. Og det er en fantastisk følelse å si til en kunde som har sendt inn et forslag: «Nå kan du oppdatere appen, fordi vi har gjennomført forslaget ditt».

Hvilke nye funksjoner kan vi venter oss fremover?

– Vi kommer til å fortsette å jobbe ut i fra våre kunders behov og tilby en strømlinjeformet investeringsopplevelse. Utover en forbedret investeringsprosess, kommer det snart en funksjon for å velge favorittkonto i appen. I tillegg jobber vi med å legge til følgende etterspurte funksjoner: Muligheten til å overføre penger, å gjøre det enklere kommunisere med Nordnets kundeservice via appen og å forbedre grafene for å gjøre de mer relevante for de mest aktive kundene og tradere.

Takk for praten og god sommer!

– Selv takk, og ikke glem nødladeren i sommer!

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
4 Kommentarer
eldste
nyeste mest stemmer
Se alle kommentarer
Gjest
Gjest
01.08.2019 02:14

Frem til nå. Så har jeg kun fått kjøpt 50 % av innlagte ordre. Jeg har kjøpt i Seadrill og 48 North Cannabis. Når jeg ville doble min posisjon i 48 North. Og kjøp i Curaleaf. Så lot ikke dette seg gjøre . Noe som er utrolig irriterende. Blir ikke dette rettet raskt , så vil jeg gå over til enten DNB eller Pareto . Jeg har midler til de kjøp jeg har forsøkt. Samtidig som jeg prøvde å gjennomføre handelen via forskjellige Pc , Nettbrett, Mobil. Uten suksess . Å få effektuert de handlende man ønsker er alfa omega.… Les mer »

Gjest
Gjest
03.08.2019 19:19

Ja nå ble alt meget bedre… Jeezes for noe amatørmessige greier.

Utfordring no1 til “produkt” eier… Ordn opp i inngangsverdiene etter konvertering fra netfonds.

Kan forøvrig opplyse dere om at løsningen deres er så rævva at jeg ikke tør bruke den.

Gjest
Gjest
30.09.2019 14:59

Godt jobbet med appen. Den er midt i blinken for oss hobbysparere! Enkel oversikt over alt jeg sitter på.

Gjest
Gjest
Svar på  anonymous
01.10.2019 13:32

Takk for hyggelig tilbakemelding Hans Christian