Morgenrapport Torsdag

Nikkei-0.79% Shanghai-0.65%S&P500-0.05% DAX futures-0.19%

Jeg skal spare dere foret klikk. Denne spenstige overskriften leder til en artikkel i Marketwatch som omhandler JP Morgan sin siste aksjestrategi rapport. De mener nå at S&P500 kan stige raskt til 3000 hvis Trump og Kina fjerner alle tariffene i en ny handelsavtale. Det vil nemlig føre til massive oppjusteringer av selskapene som har blitt straffet av handelskrigen.

Hvis FED i tillegg bestemmer seg for å bremse nedskaleringen av sin balanse, kan vi i følge investeringsbanken få et sjokkartet rally frem mot sommeren. (FED har assetresever på $1.6 trillioner, som de skal selge ned til $1.1, men JP Morgan tror at de kan stoppe på $1.3).

-/ DET VAR mye fokus på at oljefondet tapte over 400 milliarder kroner i fjor, men mindre på at de vektet seg kraftig opp i aksjer mot slutten av året og i januar. Det betyr at de har hentet inn alt det tapte allerede.Bloomberg har en fin story på det!

-/ INNSIDEHANDEL i Funcom etter kvartalstallene. Susana Meza Graham øker beholdningen med 30% til 222.000 aksjer og 38.000 opsjoner. Det synes jeg er bullish med tanke på at hun måtte ventet til kvartalstallene var ute. Selskapet har nå inngått kontrakt om å produsere tre nye spill i Dune serien.

Husk å ta turen innom Nordnetbloggen,der finner du nesten hver dag gull og diamanter av innhold.

Mvh

Richard Paulsen


Nordnetbloggen.no/BizBot.no

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer