Morgenrapport Onsdag

Nikkei-0.60% Shanghai+1.45%S&P500-0.11% DAX futures-0.19%

Selv om børsene åpnet uken med et stygt fall, ser det ut som indeksene flater ut det siste døgnet. Begynnelsen på året har vært historisk bra, det trenger derfor ikke være negativt med en pustepause. På grafen høyere opp, ser dere Dow Jones indeksen sin prisutvikling hvert år siden 1987. 2019 ligger helt øverst av tallrekkene.

Noen bruker anledningen til å laste opp med aksjer. På tirsdag rett før lunch New York tid, var det en trader som kjøpte en “Emerging Markets ETF” for $210 millioner. En time senere gikk det en trade til på $51 millioner. Dette er rekordstore handler og blokker for denne type produkter. Kanskje det var et hedgefond som veddet på en forestående handelsavtale .

Her deler jeg litt innhold som kanskje interesserer deg i dag.

Rony Solaiman er ny COO i BizBot. Han har lang erfaring med selskapstransaksjoner, og kommer fra en stilling i Norfund. Tidligere har han jobbet i Selmer, CLA og Skagen Fondene. Han bistår temaet i disse dager med å hente kapital i en ny finansieringsrunde.Les artikkelen i Shifter!

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer