Morgenrapport Mandag

Ny uke og ett nytt kvartal skal rapporteres. Utviklingen i Asia var blandet der Shanghai falt 1.6%, mens Nikkei og de andre børsene steg marginalt høyere. Oljeprisen handler lavere enn sluttkurs ved stegning av Oslo Børs på fredag. Jeg tror ikke vi får et skarpt utslag i dag, ettersom fokuset dreier seg over på selskapspresentasjoner.

Etter stengetid på Wall Street i kveld rapporterer Alcoa. På onsdag er det JP Morgan og Wells Fargo sin tur. Torsdag er det Intel, Bank of America og Citigroup, før vi avslutter uken med Goldman Sachs og Sclumberger på fredag. (Det knyttes nok mest spenning til Sclumberger, ettersom det er første oljeservice selskap som rapporterer)

ECB nærmer seg, og hvis det er noen som er redd for at de skal trykke for mye likviditet inn i markedet, så kan dere ta  en titt på inflasjonsgrafen i eurosonen.

-/ DEN NYE SJEF I seismikkselskapet EMGSkommer fra konkurrenten TGS. Dette er et ledd i et større skifte i styre og ledelsen. De to nye store aksjonærene Mohn og Siem, ønsker naturlig nok å sette sitt preg på den operative delen av selskapet.

-/ KLOKKEN 13 i morgen arrangerer Nordnet gratis Webinar med Alfred Berg Gambak om “hvilke aksjer og sektorer som blir vinnere i 2015”. Klikk dere inn for å melde dere på.

Richard Paulsen
Richard Paulsen
Gründer/Skribent

Er du ikke Nordnet-kunde? Bli kunde her.

I kommentarfeltet nedenfor kan du kommentere innholdet i dette blogginnlegget, og ta del i andre leseres kommentarer. Kommentarene representerer ikke Nordnets meninger. Nordnet gjennomgår ikke kommentarene før publisering, men fjerner upassende kommentarer hvis det forekommer. Vil du vite mer om hvordan Nordnet behandler personopplysningene dine, klikk her.

guest
0 Kommentarer
Se alle kommentarer